to i ja pochwalę profesjonalne wykonanie grzania foteli,żadnego druciarstwa wszystko ori,a jak zobaczyliśmy jak zostało podłączone zasilanie radia cb przez aso to normalnie ręce opadły(druciarstwo i niechlujstwo)
polecam warsztat u krzynola i na pewno nikt się nie zawiedzie
i ja również dołączam się do pozytywnych opinii o warsztacie u krzynola, profesjonalna robota w miłej atmosferze, czyli jednym słowem kolejny zadowolony klient
no i znowu baaaardzo podziękował "krzynolowi" za montaż instalacji od czujnika zmierzchu/deszczu - jak zwykle w pełni profesjonalna robota u kogoś kto zna się na rzeczy i co też jest ważne w przyjemnej atmosferze i na wszystko jest czas.
Następne mody także u "krzynola" - polecam!!!!!
no i znowu następny mod dokonany(TPMS) przez ordynatora,jak zwykle pełna profeska i szybko,dzięki krzynol,
a innym polecam naprawdę warto :szeroki_usmiech
Namiary do mnie, bo w sumie nie ma - Banino, 606 839674
Usługi dla VAG: elektroniki i elektryki, wymiana, montaż i kodowanie sterowników, mała mechanika i mechatronika
Kolejny plusik dla Krzynola :!: (jeden z wielu)
Jeszcze nie zdążyłem napisać info o wymianie łapy wybieraka w drugim szkodniku a tu już następna robota :evil:
Po moim własnym włamie do samochodu ( central pokazał ), jakoś trzeba było się dostać do auta, więc poleciała szybka, bo mój zamek nigdy nie był przeze mnie używany ops: - nie polecam.
Fotorelacja:
Dziś jeszcze wyciągam zamek a właściwie tylko bębenek do reanimacji ( jak jeszcze będzie co reanimować ) a moduł komfortu raczej do wymiany, bo nie ma ochoty prawidłowo współpracować.
Ja też dopiszę się do listy zadowolonych "klientów" DKB :arrow: Dobry Krzynol Banino :wink: Konsultacja telefoniczna, a jak wiele pomogła
Krzychu, jak będę w 3-city, to masz :kufel
Black Pearl, Elegance & RS LOOK
@ by Tune-up Gdańsk
TDI VP++ i jeszcze rośnie
Antek
No i kolejne podziękowania dla Krzyśka, żeby nie popadł w rutynę z octaviami przyprowadziłem passata na montaż czujników cofania. Wszystko profesjonalnie założone i czas miło spędzony
nieco przypomina RSa :wink:
gdyby nie te halogeny :roll:
A ja też chciałem się dołaczyć do chóru pochlebców
polecam Krzysztofa bo tylko on był w stanie ogarnąć bałagan elektroniczny który wytworzył się "przypadkiem" w moim aucie
POLECAM i dziękuję za pomoc :lol:
przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz